Speel- & kinderboerderij

Beleefboerderij De kleine Carrousel is een heerlijke plek om te struinen in de buitenlucht! Op een oppervlakte van bijna 4 hectare val je van de ene verrassing in de andere: op elke plek is iets nieuws te ontdekken!

Aai onze dieren, speel uren op de speelweide, plof lekker neer in het zonnetje op ons terras of warm even op in de oude (geheel gerenoveerde) deel van de boerderij, ook wel onze lunchroom. Heb je honger gekregen? Dan is Lunch & Lekkers jouw afdeling!

Kinderboerderij

De dieren van De kleine Carrousel hebben alle ruimte om lekker te scharrelen en te lummelen. Op de groene weiden en in de grote stal hebben ze het helemaal naar hun zin. Wist je dat er op onze kinderboerderij wel meer dan 100 dieren wonen? Kom kijken bij onze geiten, schapen, paarden, pony’s, varkens, ezels, knuffelkonijnen, alpaca’s en vele andere dierenvriendjes! Als je in het lenteseizoen langskomt, zie je ook al onze schattige babydieren.

Op de knuffelweide en in de knuffelhoek mag je de dieren aanraken, aaien en vertroetelen. Dat vinden ze heerlijk!

Ben je zwanger?
We vinden de gezondheid van je baby en jou erg belangrijk. Blijf daarom liever uit de buurt van de geiten en schapen en wees extra voorzichtig tijdens lammertijd. Was altijd je handen na een bezoek aan de dieren.
Link naar RIVM: https://www.rivm.nl/zwangerschap-en-infectieziekten 

Speelweide

Overal rondom onze boerderij vind je speeltoestellen en speelplekken. Je kunt je bij ons dan ook uren vermaken! Natuurlijk mag een ritje in de zweefmolen niet ontbreken: De kleine Carrousel! Verder vind je op de grote speelweide onder andere een klimtractor, springkussen, verschillende balspelen en schommels (waarvan één grote familieschommel).

Overal op het erf vind je de allerleukste verrassingen! Lukt het je om het evenwichtparcours af te leggen? Of doe de speurtocht over de boerderij! Andere tips: de zandbak met zand- en waterspel, de kabelbaan, kikkerglijbaan, wilgenhutten, reuzenblokken en het Ot-en-Sienplein met oud-Hollandse spelletjes!