Stappen & trappen

Gelegen in het prachtige Achterhoekse platteland, is het niet zo gek dat De kleine Carrousel een populaire plek is voor wandelaars en fietsers. Hier begin je aan je route, kom je even bij of geniet je juist na van een mooie tocht. Op onze beleefboerderij heten we sportieve bezoekers van harte welkom in onze lunchroom of op het terras. Het sanitair is gratis en de EHBO-koffer staat klaar.

Pieterpad

Sinds 2020 is De kleine Carrousel een officiële PieterpadPleisterPlaats voor wandelaars van het Pieterpad. Via een kleine omleiding van de etappe, kun je bij ons terecht voor een verkoelend drankje, een gezonde lunch en natuurlijk de EHBO-koffer boordevol pleisters, verband en andere medische benodigdheden. Ook modderschoenen zijn geen bezwaar!

 

Route.nl

Wandelaars en fietsen kennen hoogstwaarschijnlijk de website www.route.nl met een complete verzameling wandel- en fietsroutes door heel Nederland. De kleine Carrousel vind je op de website als startpunt van de fietsroute Ontdek de Achterhoek: Lochem, Laren en Huis Verwolde en van wandelroute Rondje Huis Verwolde en park.

Onze locatie is tevens een rustpunt op vier andere routes. Rondje Nationaal Landschap De Graafschap, Rondje Bathmen, Laren en GorsselRondje Lochem, Laren en Almen en Kastelenroute: rondje Zutphen en Lochem