Lunch & lekkers

Of je nu een fijne middag hebt doorgebracht bij De kleine Carrousel, hebt gewandeld of gefietst in de omgeving of even wilt bijkomen van een etappe van het Pieterpad: schuif gezellig aan in de lunchroom in onze knusse deel of ga lekker zitten op ons (overdekte) terras. De keuken is geopend, de koffie pruttelt en de koelkast is gevuld.

Gezond en lekker

Bij De kleine Carrousel vinden we het belangrijk dat we je blij maken met een heerlijke lunchkaart vol gezonde keuzes! Zo vind je bijvoorbeeld een handgesneden plak oerbrood met pittige kip en cheddar. Nieuwsgierig naar meer? Bekijk vooral de menukaart. Heb je specifieke wensen, allergieën of andere dieetwensen, geef dit dan gerust aan bij een van onze medewerkers of neem voor je komst even contact met ons op.

Naast al deze gerechten kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor een lekkere koffie of kop thee. Probeer hierbij vooral ons appeltaartje of Loarnse kaneel cake. Zijn jullie met meerdere theeliefhebbers, kies dan voor onze pot thee voor twee (of drie, of vier…), met een zoete verrassing!


Voor de allerkleinsten...

In de lunchroom is een gezellige speelhoek voor kinderen (van 0 tot 4 jaar). Binnen heb je vanaf vrijwel elke tafel zicht op je spelende kleintje(s)! Babyvoeding of -flesjes warmen we graag voor je kindje op en uiteraard is onze lunchroom een veilige plek voor elke (openbaar) borstvoedende mama. Blijf je langer hangen dan je had verwacht? Vraag onze medewerkers in de lunchroom naar onze biologische babypotjes (tot 1 jaar).

Arrangementen

Bij De kleine Carrousel kun je terecht voor verschillende arrangementen; van een kleine activiteit tot een geheel verzorgde dag. Vooral ons overdekte terras is een geschikte en unieke locatie voor verschillende activiteiten, familiefeesten, kinderfeestjes, bedrijfsfeesten of teamuitjes. Ook voor schoolreizen is De Kleine Carrousel een fantastische plek! Bekijk de arrangementen en mogelijkheden.