Bezoekersinformatie

*Corona-update: 9-8-2020*

Onze speel-en kinderboerderij, maar ook de lunchroom zijn geopend. Ook kunt u lekker buiten zitten op ons (overdekte) terras! Daarnaast kunnen mensen gebruik maken van onze sanitaire voorzieningen en zijn schoolreisjes, familiedagen en kinderfeestjes weer toegestaan!
U hoeft voor uw bezoek aan onze speelweide en kinderboerderij niet te reserveren. Wij zijn gedurende de zomervakantie iedere dag geopend!

Per 10 augustus hanteren we de volgende regels (RIVM) t.a.v. de horeca:

- We gaan voor binnen én buiten werken op basis van reservering (van tevoren of aan de deur), een gezondheidscheck en het toekennen van een vaste zitplaats aan een tafel. Daarnaast worden alle bezoekers gevraagd zich vrijwillig te registreren. Bezoekers laten naam en contactgegevens (bijvoorbeeld telefoonnummer) achter zodat de GGD contact kan opnemen bij een besmetting die verband houdt met onze horeca;
- We hanteren de landelijke regels van 1 huishouden per tafel, of max. 2 personen uit verschillende huishoudens;
- U kunt zich melden bij het kassaloket buiten, dan helpen we u naar uw plek;
- We zullen u enkele verplichte vragen stellen rondom Corona; 
- We kiezen ervoor om niet meer dan 20 personen tegelijkertijd in onze lunchroom te ontvangen, om de 1,5- meter afstand goed te kunnen waarborgen;
-Voor uw en onze veiligheid hebben we een sterke voorkeur voor contactloos betalen (PIN).

Wij vertrouwen erop dat u uw verantwoordelijkheid neemt en uw reservering annuleert op het moment dat iemand uit uw huishouden of groep klachten heeft.

Algemeen

Even uitrusten met een drankje na een lange wandeling of fietstocht door de mooie Achterhoek? Een middagje met de kinderen doorbrengen op onze mooie kinderboerderij en speeltuin? Of genieten van een lekkere lunch na een indrukwekkende etappe van het Pieterpad? Al jaren is Beleefboerderij De kleine Carrousel een populaire plek om even bij te komen! Ons terras en de lunchroom zijn gratis toegankelijk voor bezoekers. Voor een bezoek aan het terrein, de speeltoestellen en de dieren vragen we entree.

Alle seizoenen geopend!

Beleefboerderij De kleine Carrousel is het hele jaar geopend voor bezoekers. Zo maak je de dieren mee tijdens elk seizoen: ontdek hun wintervachten tijdens de koude maanden en kom lammetjes aaien in de lente!

Openingstijden

 HoogseizoenLaagseizoen
 Van 1 april tot 1 november    Van 1 november tot 1 april  
   
Maandag10.00-17.00 uurGesloten
Dinsdag:GeslotenGesloten
Woensdag:10.00-17.00 uur10.00-16.00 uur
Donderdag:    10.00-17.00 uur.   Gesloten
Vrijdag:10.00-17.00 uur10.00-16.00 uur
Zaterdag:10.00-18.00 uur10.00-16.00 uur
Zondag:10.00-18.00 uur10.00-16.00 uur

Schoolvakanties

In de schoolvakanties zijn wij alle dagen van de week geopend!

Feestdagen

Wij zijn alle feestdagen geopend, met uitzondering van Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Bekijk de Agenda voor onze activiteiten tijdens vakanties en feestdagen!

Prijsinformatie

Entree:
€4,00 per persoon
Kinderen t/m 2 jaar gratis

Jaarkaart:
€17,50 per persoon


Praktische informatie

Mindervaliden
Het terrein van De kleine Carrousel is ook geschikt voor mindervaliden, zo is er een invalidentoilet en is het hele terrein rolstoeltoegankelijk*.

Honden
Honden zijn bij De kleine Carrousel van harte welkom, mits aangelijnd. Zoals voor al onze dieren, staat voor uw hond vers water klaar.

Bereikbaarheid en parkeren
Beleefboerderij De kleine Carrousel is met de auto, de fiets en te voet goed bereikbaar! Vanwege onze ligging zijn we niet met het openbaar vervoer te bereiken. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Rookvrij
Het gehele terrein van De kleine Carrousel is rookvrij. Dit houdt in dat er zowel binnen als buiten niet gerookt wordt.

*Het terrein bestaat uit graspaden, bij aanhoudende neerslag kan het zijn dat de paden hierdoor minder toegankelijk zijn voor rolstoelen en kinderwagens.

Heb je een vraag? We helpen je graag! Wij zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op 0573-221306. Of stuur ons een email via info@dekleinecarrousel.nl.