Bezoekersinformatie

 

Algemeen

Even uitrusten met een drankje na een lange wandeling of fietstocht door de mooie Achterhoek? Een middagje met de kinderen doorbrengen op onze mooie kinderboerderij en speeltuin? Of genieten van een lekkere lunch na een indrukwekkende etappe van het Pieterpad? Al jaren is Beleefboerderij De kleine Carrousel een populaire plek om even bij te komen! Ons terras en de lunchroom zijn gratis toegankelijk voor bezoekers. Voor een bezoek aan het terrein, de speeltoestellen en de dieren vragen we entree.

Alle seizoenen geopend!

Beleefboerderij De kleine Carrousel is het hele jaar geopend voor bezoekers. Zo maak je de dieren mee tijdens elk seizoen: ontdek hun wintervachten tijdens de koude maanden en kom lammetjes aaien in de lente!

Openingstijden

 HoogseizoenLaagseizoen
 Van 1 april tot 1 november    Van 1 november tot 1 april  
   
Maandag10.00-17.00 uurGesloten
Dinsdag:Gesloten*Gesloten
Woensdag:10.00-17.00 uurGesloten
Donderdag:    10.00-17.00 uur.   Gesloten
Vrijdag:10.00-17.00 uurGesloten
Zaterdag:10.00-18.00 uur10.00-16.00 uur 
Zondag:10.00-18.00 uur10.00-16.00 uur
*In de zomervakantie zijn wij gedurende enkele weken ook op dinsdag geopend. Zie onderstaande informatie voor de actuele data van de zomervakantie in deze regio.

Zomerperiode 2024

Zomervakantie: alle dagen geopend van 22 juli t/m 18 augustus.

Feestdagen

Wij zijn alle feestdagen geopend, met uitzondering van Eerste en Tweede Kerstdag en Oud & Nieuw.

Prijsinformatie

Entree:
€4,50 per persoon
Kinderen tot 2 jaar gratis

Jaarkaart:
€25,00 per persoon (aan te vragen bij de kassa)


Praktische informatie

Mindervaliden
Het terrein van De kleine Carrousel is ook geschikt voor mindervaliden, zo is er een invalidentoilet en is het hele terrein rolstoeltoegankelijk*.

Honden
Honden zijn bij De kleine Carrousel van harte welkom, mits aangelijnd. Zoals voor al onze dieren, staat voor uw hond vers water klaar.

Bereikbaarheid en parkeren
Beleefboerderij De kleine Carrousel is met de auto, de fiets en te voet goed bereikbaar! Vanwege onze ligging zijn we niet met het openbaar vervoer te bereiken. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Rookvrij
Het gehele terrein van De kleine Carrousel is rookvrij. Dit houdt in dat er zowel binnen als buiten niet gerookt wordt.

*Het terrein bestaat uit graspaden, bij aanhoudende neerslag kan het zijn dat de paden hierdoor minder toegankelijk zijn voor rolstoelen en kinderwagens.

Heb je een vraag? We helpen je graag! Wij zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op 0573-221306. Of stuur ons een email via info@dekleinecarrousel.nl.